Zupa z zielonej fasolki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolkę umyć, pokroić na kawałki. Ziemniaki obrać pokroić w kostkę. Marchewkę, pietruszkę obieramy i kroimy w kostkę. Koperek siekamy. Pokrojone warzywa zalewamy 1, 5 litra wody i gotujemy do miękkości. Śmietanę rozprowadzić w zupie. Doprawić do smaku solą, pieprzem, maggi. Posypać koperkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1314
Data dodania: 2011-01-13

Zdjęcia

Zupa z zielonej fasolki
halina#

Dodane przez:

halina

2011-01-13
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z zielonej fasolki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.