Omlet ryżowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż wymieszać z roztrzepanymi jajkami, startym serem, solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać masło, przełożyć masę ryżową, na połowie położyć pokrojonego pomidora i na małym ogniu pod przykryciem usmażyć omlet. Podawać złożony na pół i posypany szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1347
Data dodania: 2011-05-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Omlet ryżowy

!I.#

!I.

2011-06-29 23:27:52

PYSZNY!!!!!!!

2011-05-19 12:17:13

Miałbyć ryżowy a nie ryżówy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.