Śliwki w occie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śliwki myjemy, wybieramy pestki. Wodę, ocet, cukier zagotowujemy. Śliwki układamy w słoikach, zalewamy zalewą. Pasteryzujemy w piekarniku 15 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 921
Data dodania: 2010-05-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śliwki w occie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.