Pulpeciki z żółtym serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę siekamy drobniutko, dodajemy do mięsa mielonego oraz czosnek i jajko. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ser żółty kroimy w kostkę 1, 5x1, 5 cm. Każdą kostkę sera otulamy mięsem i formujemy kulki. Gotujemy we wrzącej wodzie ok. 15 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1770
Data dodania: 2010-08-27

Zdjęcia

Pulpeciki z żółtym serem
halina#

Dodane przez:

halina

2010-08-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpeciki z żółtym serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.