Biała polewa na ciasta

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubijamy z cukrem i cukrem waniliowym. W czasie ubijania wsypujemy mąkę i ucieramy na puszystą masę. Przyprawiamy sokiem wyciśniętym z cytryny oraz wanilią. Lukrem od razu polewamy ciasta.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 417
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biała polewa na ciasta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.