Kalmary w cieście

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalmary pokroić w plasterki posolić i odstawić do lodówki na 2 godz. Z mleka, jajek i mąki zrobić ciasto i przyprawić. Kalmary zanurzać w cieście i kłaść na gorący olej. Smażyć z obydwu stron. Podawać z pieczywem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 2084
Data dodania: 2010-10-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kalmary w cieście

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.