Karczek świąteczny

Ocena przepisu

Składniki

  • karczek wieprzowy 1,5 kg
  • przyprawa do pieczenia 3 łyżki
  • papryka słodka 1 łyżka
  • oliwa 3 łyżki
  • pieprz do przyprawy
  • sól do przyprawy

Sposób przyrządzenia

Mięso natrzeć przyprawami wymieszanymi z oliwą. Następnie położyć na folii i dodać pokrojoną cebulę. Piec w temperaturze 200 stopni około 90 min. Podawać pokrojoną w plastry.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 100 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 1121
Data dodania: 2010-12-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Karczek świąteczny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.