Ryba pieczona

Ocena przepisu

Składniki

  • ryby 80 dag
  • śmietana 2 łyżki
  • bułka tarta 2 łyżka
  • tłuszcz do wysmarowania formy
  • cząstki cytryny do dekoracji 1 szt

Sposób przyrządzenia

Oczyszczoną, sprawioną, opłukaną rybę osuszyć, podzielić w poprzek na porcje. Filety posolić, zanurzać w śmietanie i panierować w bułce tarce.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 462
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Ryba pieczona
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba pieczona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.