Gulasz z gęsich podrobów

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Dokładnie oczyszczone i umyte podroby gęsie ugotować razem z włoszczyzną. Mięso oddzielone od kości, serca, żołądki i wątróbkę pokrajać w kawałki, lekko zrumienić na gorącym tłuszczu, doprawić papryką, majerankiem i solą. Przełożyć do rondla, dolać szklankę rosołu z podrobów i dusić kilka minut na słabym ogniu. Włożyć do słoików, sterylizować jak podroby w rosole.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1117
Data dodania: 2010-02-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z gęsich podrobów

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.