Sznycle

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso wieprzowe kroimy na dwa grube plastry, myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Lekko rozbijamy i nacieramy mielonym czosnkiem. Do miseczki wbijamy jajko, dolewamy mleko i doprawiamy solą oraz pieprzem, mieszamy.

Plastry schabu obtaczamy w masie jajecznej, a następnie w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy masło, smażymy sznycle z każdej strony do zrumienienia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 778
Data dodania: 2011-04-14

Zdjęcia

Sznycle
Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2011-04-14
Sznycle
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sznycle

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.