• apette.pl
  • Sałatka z tuńczykiem i czarnymi oliwkami

Sałatka z tuńczykiem i czarnymi oliwkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obieramy, myjemy, kroimy w drobną kostkę, przekładamy na dno do salaterki. Tuńczyka odsączamy na sitku, rozdrabniamy, wykładamy na kukurydzę. Kukurydzę odlewamy, wykładamy na tuńczyka. Oliwki kroimy w plastry, wykładamy na kukurydzę. Posypujemy solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym i oregano dekorujemy majonezem, mieszamy dopiero po podaniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1321
Data dodania: 2011-04-08

Zdjęcia

Sałatka z tuńczykiem i czarnymi oliwkami
robbo#

Dodane przez:

robbo

2011-04-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z tuńczykiem i czarnymi oliwkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.