Sos musztardowy 2

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać, pokrajać w bardzo cienkie plasterki, udusić na tłuszczu i przetrzeć przez sito. Mąkę zrumienić, dodać ją do przetartej cebuli, rozprowadzić zimnym rosołem, zagotować, dodać musztardę, sól i cukier do smaku. Można zabarwić karmelem. Otrzymuje się ok. 1/2 l sosu.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1064
Data dodania: 2010-02-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Sos musztardowy 2

2010-02-25 19:09:55

Lubię różne sosy i polecam je.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.