Pasta z makreli i cebuli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z ryby wybrać ości i mięso rozdrobnić widelcem. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kosteczkę. Do makreli dodać cebulę, jajka, przecier pomidorowy, musztardę, doprawić solą i pieprzem do smaku, wymieszać i posypać posiekanym szczypiorkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2158
Data dodania: 2011-03-19

Zdjęcia

Pasta z makreli i cebuli
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z makreli i cebuli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.