Nadzienie do pierogów

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule obrać i pokroić drobno. Na patelni przesmażyć kaszankę z cebula, dodać przyprawy. Odstawić do przestygnięcia i następnie używać jako farszu do pierogów.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 950
Data dodania: 2010-11-29

Zdjęcia

Nadzienie do pierogów
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-11
Nadzienie do pierogów
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Nadzienie do pierogów

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.