Makaron z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Na patelni podsmażyć pieczarki i szynkę pokrojone w plasterki. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Podgrzać mleko dodać ser, mieszać aż do rozpuszczenia. Następnie dodać pół kostki drobiowej wymieszać. Dodać podsmażone pieczarki i szynkę. Śmietanę połączyć z mąką i dodać. Wszystko wylać na makaron i posypać koperkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 391
Data dodania: 2011-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.