Krem bananowo-rabarbarowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rabarbar pokroić na kawałki, ugotować w wodzie z miodem i przyprawami. Dodać jabłko w cząstkach i plasterki banana. Gotować na małym ogniu od miękkości. Wyjąć przyprawy. Wszystko zmiksować, przyprawić do smaku miodem i sokiem z cytryny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1047
!Zuzia

!Zuzia

Data dodania: 2008-10-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Krem bananowo-rabarbarowy

2010-02-24 20:28:05

Bardzo dobry krem.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.