Kluski mięsne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zagotować wodę z margaryną. Wsypać porcjami mąkę mieszając aż ciasto będzie szkliste. Lekko przestudzić i wbijać po jednym jajku , mieszać. Dodajemy mięso mielone , wyrabiamy. Na wrzącą wodę kładziemy łyżką kluseczki. Gotujemy do miękkości, odcedzamy i polewamy zrumienionym , pokrojonym w kostke boczkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 651
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kluski mięsne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.