Puszysty omlet

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka ubić z odrobiną soli na sztywną pianę, dodać żółtka i delikatnie połączyć dodając również śmietanę i mąkę. Masę wylać na rozgrzane na patelni masło. Usmażyć z obu stron. Podawać zaraz po przygotowaniu, bo omlet szybko opada.

Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 12 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 573
Data dodania: 2011-05-27

Zdjęcia

Puszysty omlet
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Puszysty omlet

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.