Gotowane grzybki

Ocena przepisu

Opis

Nadają się do sałatek, smażenia itp.

Składniki

  • grzybki 3 kg
  • sól 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Grzybki obieramy, myjemy. Wrzucamy do wody z solą i odparzamy przez 8 minut. Wylewamy na sitko do odcedzenia.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1080
Data dodania: 2010-03-03

Zdjęcia

Gotowane grzybki
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-03
Grzybki odgotowane
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Gotowane grzybki

2010-03-03 15:19:11

Takie grzyby są zawsze dobre na obiad.

2010-03-03 12:29:58

Fajny przepis.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.