Duszone warzywa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa myjemy, które trzeba obieramy i oczyszczamy. Następnie kroimy ziemniaki w plasterki, czosnek w plasterki, fasolkę na pół lub na trzy części, cebulę w piórka. Kukurydzę odcedzamy. Do garnka wlewamy troszkę tłuszczu i układamy warzywa wszystkie. Przyprawiamy co warstwę przyprawami do smaku. Dusimy ok 30-40 min, aż ziemniaki będą miękkie. Smacznego !!

( można podać z dipem jogurtowym)
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 504
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Duszone warzywa
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Duszone warzywa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.