• apette.pl
  • Biszkopt ze śmietanowym kremem i truskawkami

Biszkopt ze śmietanowym kremem i truskawkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Po upieczeniu wyjąć z piekarnika gorące ciasto. Gorące ciasto przekroić na dwie części. Na gorące ciasto wyłożyć krem. Rozsmarować równo i nałoży uprzednio odciętą górną warstwę ciasta i lekko docisnąć.
Na ostudzone ciasto wyłożyć truskawki. Zalać tężejącą galaretką.
Schłodzić w lodówce.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 15
Wyświetlenia: 803
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Biszkopt ze śmietanowym kremem i truskawkami
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-05-30
Biszkopt ze śmietanowym kremem i truskawkami
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt ze śmietanowym kremem i truskawkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.