Babka cytrynowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja strzep z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Dodaj mąkę ziemniaczaną i mąkę pszenną wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wymieszaj i na końcu dodaj sok z cytryny i roztopioną margarynę. Wszystko dokładnie wymieszaj i przelej do formy na babkę. Piec 40 min. W temp 180*c.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1849
Data dodania: 2011-01-14

Zdjęcia

Babka cytrynowa
allka#

Dodane przez:

allka

2011-01-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Babka cytrynowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.