Sledź smażony

Ocena przepisu

Składniki

  • śledzie 1/2 kg
  • olej
  • pieprz cytrynowy

Sposób przyrządzenia

Śledzie moczymy przez 6 godzin. Odsączamy, oprószamy pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 840
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Sledź smażony
dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sledź smażony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.