Halibut z grzybami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obmywamy rybę zimną wodą, osączamy, posypujemy przyprawami, mąką i smażymy. Czyścimy grzyby, następnie kroimy je w paski. Cebulę kroimy w kostkę, smażymy i dodajemy do grzybów. Dusimy aż będą miękkie, mieszamy. Na końcu mieszamy z pokrojoną natką pietruszki i śmietaną, doprawiamy. Obkładamy tym rybę i obsypujemy tartym serem, zapiekamy. Halibuty podajemy z ziemniakami i surówkami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1427
Data dodania: 2010-10-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Halibut z grzybami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.