Zupa gruszkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Gruszki oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić na ćwiartki. Dwie ćwiartki pokroić w plasterki i skropić sokiem z cytryny. Odłożyć. Resztę zalać wodą, dodać cukier i przyprawy. Gotować 15 minut. Następnie zmiksować na gładki mus. Do śmietany dodać trochę gorącego musu. Wymieszać i połączyć z pozostałym musem. Podawać z listkami mięty i kawałkami gruszek.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 644
Data dodania: 2011-06-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa gruszkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.