Smażona karkówka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso podzielić na kotlety, natrzeć rozgniecionym czosnkiem, oprószyć solą, pieprzem, majerankiem i papryką. Skropić olejem i wstawić na noc do lodówki. Na rozgrzanym oleju smażyć karkówką po kilka minut z każdej strony aby nabrała brązowego koloru.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1412
Data dodania: 2010-12-07

Zdjęcia

Smażona karkówka
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-12-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smażona karkówka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.