Sałatka z kalafiorów "Robert"

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalafior oczyścić, włożyć do wrzącej osolonej wody z cukrem, ugotować. Potem odsączyć, podzielić na cząstki. Szpinak przebrać, opłukać, sparzyć, odcedzić, odsączyć, zemleć, połączyć ze śmietaną i pokrojonym na drobno szczypiorem. Doprawić, polać gotowe kalafiory.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 552
Data dodania: 2008-09-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z kalafiorów "Robert"

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.