Ryba po włosku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolkę wrzucić na posolony wrzątek i ugotować . Pokroić na ok. 2 cm kawałki.
Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, pokroić w grubą kostkę.
Czosnek posiekać, podsmażyć na oleju, dodać filety i smażyć po 5 min. z każdej strony. Doprawić do smaku.
Do ryby dodać fasolkę i pomidory. Dusić 3 minuty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 756
Data dodania: 2011-05-24

Zdjęcia

Ryba po włosku
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-05-24
Ryba po włosku
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba po włosku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.