Racuchy II

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jogurt łączymy z jajkami, mąką i proszkiem do pieczenia. Odstawiamy.
W tym czasie ścieramy jabłka na tarce o dużych oczkach. Dodajemy do ciasta, całość dokładnie mieszamy. Smażymy racuchy na oleju, aż będą rumiane. Przed podaniem można posypać cukrem pudrem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 460
Data dodania: 2011-08-31

Zdjęcia

Racuchy II
madi356#

Dodane przez:

madi356

2011-08-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Racuchy II

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.