Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Ocena przepisu

Opis

Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mięsa, 1/2 drobno pokrojonej cebuli, kaszy manny, jajka i soli, pieprzu zagnieść masę. Formować pulpeciki, obtaczać w mące i gotować w bulionie 10-15 minut. Pieczarki umyć, pokroić i przesmażyć na gorącym maśle. Dodać pozostałą cebulę i chwilę smażyć. Odlać potrzebną ilość bulionu od gotowania pulpetów. Wrzucić pieczarki. Doprawić solą i pieprzem. Zagęścić mąką i śmietaną. Dodać pulpety i zagotować.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 963
Data dodania: 2010-12-07

Zdjęcia

Pulpeciki w sosie pieczarkowym
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-07
Pulpeciki w sosie pieczarkowym
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpeciki w sosie pieczarkowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.