Polędwica z cebulą w sosie curry

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Polędwice pokrój na podłużne plastry, posól i popieprz. Usmaż na oleju na rumiano i wyjmij na talerz. Na tłuszczu ze smażenia mięsa podsmaż cebulę pokrojoną w dość dużą kostkę, potem podlej wodą, dodaj curry i mięso duś razem do miękkości.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 588
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Polędwica z cebulą w sosie curry
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Polędwica z cebulą w sosie curry

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.