Pasztet wiejski

Ocena przepisu

Składniki

  • surowy boczek 1 kg
  • wątróbka drobiowa 10 dag
  • cebula 2 szt
  • sól
  • pieprz
  • vegeta 1 łyżeczka

Sposób przyrządzenia

Ugotowany boczek, wątróbkę i cebulę przepuszczamy przez maszynkę. Gotujemy 10 minut dolewając 1/2 szklanki wody, ciągle mieszając, aż woda odparuje. Przyprawiamy i studzimy. Najlepiej smakuje na zimno z kanapkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 771
Data dodania: 2010-10-05

Zdjęcia

Pasztet wiejski
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet wiejski

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.