Omlet z bułki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mleko roztrzepać z żółtkami, miodem, mąką sojową, solą, polać bułkę, zostawić na pół godziny. Dodać pianę ubitą z białek i rodzynki, wymieszać. Stopić masło, włożyć do formy sufletowej, dodać masę z bułki, piec 40 minut w piekarniku w temp. 200 st. C. Lekko rozdzielić omlet widelcem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1050
Data dodania: 2008-10-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Omlet z bułki

2010-02-25 20:53:58

omlety są super daniem.

2010-02-06 14:32:49

Muszę zrobić omlet z bułki

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.