Gołąbki warzywne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę, ogórki, pomidory myjemy i kroimy w kostkę grubsza, dodajemy ser, mieszamy. Farszem nadziewamy listki kapusty. Wkładamy do garnuszka gotujemy z pokrojona marchewką przez 15 minut. Pod koniec dodajemy mąkę wymieszaną z koncentratem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1191
Data dodania: 2010-03-17

Zdjęcia

Gołąbki warzywne
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-17
Gołąbki warzywne
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gołąbki warzywne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.