Fasolowa a la Teksas

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolą zagotować, odstawić na dwie godziny, gotować pod przykryciem. Mięso pokroić w kostkę, podsmażyć, dusić do miękkości. Cebulę i paprykę oczyścić, opłukać, pokroić w kostkę, dodać do mięsa pod koniec duszenia. Połączyć z fasolą i ketchupem, pogotować i dodać przyprawy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 910
Data dodania: 2008-09-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Fasolowa a la Teksas

2010-02-25 19:32:45

Lubię fasolowe zupy.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.