Brszcz z grzybami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, obieramy. Grzyby namoczyć. Do 1, 5 litra wrzącej wody wlewamy barszcz biały, dodajemy cebule oraz suszone grzyby. Gotujemy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Barszcz rozlewamy do czterech talerzy. Dodajemy pokrojona kiełbasę oraz jajka. Doprawiamy chrzanem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 708
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Brszcz z grzybami
halina#

Dodane przez:

halina

2010-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Brszcz z grzybami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.