Zupa truskawkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Truskawki oczyścić. Zmiksować blenderem (kilka zostawić do dekoracji)dodając trochę cukru. Dolać mleko, miksować jeszcze chwilkę. Makaron zalać wrzącą wodą, przykryć na 4 min. Po czym odcedzić dokładnie. Oprószyć go odrobiną soli do smaku i pociąć na mniejsze kawałki. Na talerze kłaść porcje makaronu, zalać chłodnikiem, posypać posiekanymi truskawkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 788
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa truskawkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.