Zupa rybna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Włoszczyznę oczyścić, opłukać i ugotować. Leszcza oczyścić i umyć. Włoszczyznę wyjąć z garnka, do wywaru włożyć pokrojone porcje leszcza i gotować 10 minut. Rybę wyjąć ostudzić, wyjąć ości, a mięso pokroić. Ryż dodać do wywaru i gotować do miękkości. Włożyć pokrojoną rybę, osolić, dodać pieprz, kostkę rosołową i zagotować. Dodać śmietanę, pokrojoną natkę pietruszki i kawałki surowego masła.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 690
Data dodania: 2010-06-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.