Sznycle z szynki i sera

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na plaster szynki kładziemy żółty ser. Obtaczamy to w roztrzepanym jajku z przyprawami. Panierujemy w bułce tartej.
Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na niewielkim ogniu aż do zrumienienia.
Podajemy do ziemniaczków lub frytek wraz z ulubioną surówką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 603
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Sznycle z szynki i sera
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-06-30
Sznycle z szynki i sera
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sznycle z szynki i sera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.