Pasta twarogowa z jajkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka zemleć, dodać serek śmietankowy, wymieszać. Drobno posiekany szczypiorek połączyć ze śmietaną i przyprawić solą do smaku. Dodać go do masy serowo-jajecznej, dokładnie wszystko wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 761
Data dodania: 2010-03-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Pasta twarogowa z jajkami

2010-03-09 02:34:11

dobra pasta do chleba.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.