Panga w panierce

Ocena przepisu

Opis

Panga w panierce

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę umyć, osuszyć i skropić sokiem z cytryny. Oprószyć solą i pieprzem. Podzielić na mniejsze kawałki. Panierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce. Smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 915
Data dodania: 2011-02-22

Zdjęcia

Panga w panierce
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-02-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Panga w panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.