Krem budyniowy

Ocena przepisu

Opis

Do przekładania ciast i tortów.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotować budyń z cukrem, ostudzić. Masło utrzeć i dodawać po łyżce zimny budyń cały czas ucierając.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 921
Data dodania: 2010-03-29

Zdjęcia

Krem budyniowy
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krem budyniowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.