Kisiel z granatem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Granaty przekroić , wydrążyć pestki . Sok odlać od pestek do 0,6 litra wody , dodać sok z aronii , zagotować. Do gotującej się wody z sokiem dodać cukier oraz mąkę ziemniaczaną rozrobioną w 60 ml wody.Gotujemy mieszając dco zgęstnienia . Rozlać do salaterek i posypać ziarnkami granatu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 787
Data dodania: 2010-11-17

Zdjęcia

Kisiel z granatem
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kisiel z granatem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.