Farsz na gołąbki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso przyprawiamy przyprawą i wstawiamy do lodówki na 30 minut. Ryż odgotowujemy, odcedzamy i mieszamy z mięsem. Mięso mieszamy aby ryż równomiernie się rozprowadził. Można nadziewać gołąbki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 2024
Data dodania: 2010-02-05

Zdjęcia

Farsz na gołąbki
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-02-05
Farsz na gołąbki
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Farsz na gołąbki

2010-02-05 23:50:58

Gołąbki z mięsem mielonym, nowość dla mnie.

2010-02-05 19:50:50

Robiłam takie same przepis....

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.