Deser owocowo-budyniowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

W salaterkach rozkładamy po kilka biszkoptów, skraplamy je sokiem wyciśniętym z cytryny i sokiem owocowym. Owoce dokładnie myjemy, drobno kroimy lub dzielimy na cząstki i obsypujemy nimi biszkopty. Budynie gotujemy oddzielnie według instrukcji na opakowaniach. Aby przepis się udał, budynie muszą być bardzo gęste. Na przemian wlewamy do salaterek ostygnięty budyń waniliowy oraz kakaowy. Wierzch dekorujemy pokruszonymi biszkoptami i kawałkami owoców. Przed podaniem można schłodzić w lodówce.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 348
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Deser owocowo-budyniowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.