Carpaccio wołowe z pesto

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Oczyszczoną polędwicę zmrozić i pokroić w jak najcieńsze plasterki, rozłożyć na płaskim półmisku. Rukolę oczyścić, listki oderwać od łodyżek. Listkami posypać carpaccio, łodyżki zmiksować z musztardą i sokiem, dodać odrobinę oliwy. Doprawić solą, pieprzem i miodem. Gotowym pesto polać carpaccio. Potrawę dekorować.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 2185
Data dodania: 2009-03-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Carpaccio wołowe z pesto

2010-02-22 21:34:22

Ekskluzywne danie.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.