Barszczyk czerwony do uszek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Włoszczyznę, listki laurowe, ziele, pieprz oraz grzybki zalać 6 szklankami wody, gotować pod przykryciem 40 minut. Przecedzić. Wywar zachować. Buraki obrać, zetrzeć natarce o dużych oczkach, zalać wywarem z jarzyn, dodać pokrojony czosnek i gotować 30 minut, dodać również sok z cytryny, przecedzić. Do gotowego wywaru dodać barszcz z torebki, sól i pieprz.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 100 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 638
Data dodania: 2011-05-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Barszczyk czerwony do uszek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.