Barszcz biały

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

1,2 litra wody zagotować, chwilę pogotować, dodać 2 liście laurowe, ziele angielskie, czosnek przeciśnięty przez praskę, suszony grzybek, sól i pieprz. Pogotować 20 minut na wolnym ogniu. W kubku zimnej wody rozmieszać torebkę gotowego barszczu białego i wlać do garnka. Zagotować. Zmniejszyć ogień i gotować 5 minut. Potem doprawić majerankiem i zagotować.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 714
Data dodania: 2011-05-20

Zdjęcia

Barszcz biały
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-20
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Barszcz biały

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.