Bakaliowo-czekoladowe batoniki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Siekamy orzechy, migdały oraz rodzynki i mieszamy ze sobą. Wbijamy jaja i ponownie mieszamy tak aby idealnie wszystko połączyło się. Blachę wykładamy papierem do pieczenia i nakładamy podłużne warstwy z wierzchu uklepujemy je. Pieczemy przez około 10 minut w 180 stopniach. Po wyjęciu i wystudzeniu kroimy w formie prostokątnych batoników. Polewamy polewą czekoladową i odstawiamy do zastygnięcia.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Czas pieczenia: 10 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 367
Data dodania: 2011-06-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bakaliowo-czekoladowe batoniki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.