Żur z lenczem

Ocena przepisu

Składniki

  • zakwas na żur 1 porcja
  • bulion(może być z kostki) 2,5 litra
  • lencz 40 dkg

Sposób przyrządzenia

Bulion zagotować i ugotować na zakwasie żur. Lencz pokroić w kostkę lub paseczki i podsmażyć. Podawać z żurem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 589
Data dodania: 2010-12-14

Zdjęcia

Żur z lenczem
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-12-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żur z lenczem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.